bareMinerals & Lulu´s

  • POSTED 11.08.2012, KLOKKEN 17:11 AV HELENE

Hei, i det siste har jeg ikke gjort så mye mer enn å ha vært på hytten og vært med venner. Så jeg tenkte jeg kunne blogge om noe annet! Da jeg var å farget øyenvippene mine for noen dager siden tilbydde hun som arbeidet der meg et sminkesett, siden hun vet at jeg ikke bruker sminke til vanlig. Ifølge henne var det en veldig bra sminke og hun har sminket meg med den før, så jeg kjøpte testesettet. Så nå eier jeg min første sminke! Jeg syntes hvertfall den var kjempebra og jeg er veldig fornøyd med den til nå. Tenkte jeg kunne vise bilder av settet og en sminkemappe som jeg har kjøpt meg.


Sminkevesken skal jeg ikke kun bruke til sminke, men tror jeg kommer til å bruke den til toalettmappe også. Den kostet 299,- og jeg kjøpte den på parfymelle. Mens sminkesettet kostet 399,- og jeg kjøpte det på HudenDin. Bruker du sminke? Hva synes du om sminkemappen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene H

Hei, mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra en by i nord-norge. Jeg elsker å fotografere, så jeg lagde denne bloggen for å dele bilder fra sommeren min 2012. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den ut sommerferien :-) Kontakt meg på helenehblogg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits