Bloggere

  • POSTED 22.08.2012, KLOKKEN 17:45 AV HELENE

I forrige sa jeg at det kanskje var slutten på bloggingen, men jeg vil blogge de gangene jeg vil og orker. Så jeg håper dere vil fortsette å lese bloggen min! Men i går viste jeg bilder jeg blir inspirert av, så da tenkte jeg at jeg kunne fortelle hvilke type bloggere jeg blir inspirert av. Jeg elsker å finne små bloggere som tar fine bilder og som egentlig hadde fortjent en plass på topplisten. Jeg synes det er litt gøy de gangene jeg følger en blogger fra når nesten ingen leser den til den havner på topplisten. Her er noen bloggerne jeg leser titter innom en gang i blandt.

AmandaBerg Sonia(minmote)  FannyLyckman MoniqueLund AngelicaBlick StineSteen CarolineCollett 
AuroraMohn AnnetteHaga EliseBahìa CeciliaKeinapel Betinabf Karolinephotography HeddaSkoug  
JohanneVåge theereseee L0ve  AndreaBadendyck SaraOlsson MalinHaugdal  ThaleKristensen  
Glorie AneKarene MadeleneLisella LouiseRosenblad IdaMartine CarolineMaria KatrineAastropNavnene over står i rekkefølge etter hvor bildene hører til. Leser du noen av disse?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene H

Hei, mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra en by i nord-norge. Jeg elsker å fotografere, så jeg lagde denne bloggen for å dele bilder fra sommeren min 2012. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den ut sommerferien :-) Kontakt meg på helenehblogg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits