Er dette slutten?

  • POSTED 21.08.2012, KLOKKEN 17:38 AV HELENE

Okei, akkurat nå føler jeg meg som en fjortiss, men jaja. Lillesøster var i byen i dag og da ba jeg henne om å kjøpe denne gensere til meg, så tusen takk til henne! På bildene ser dere hvor kort håret mitt er nå jeg har det i en hestehale, haha. Nå skal jeg og Harley (hunden min) på fjelltur! Resten av kvelden blir jeg nok opptatt med å ordne klart til skolestart i morgen. Planen er å legge meg klokken ni, men vi får se hvordan det går. Lykke til alle som starter på skolen i morgen, spesielt de som starter på vgs!

Da jeg laget bloggen var meningen at jeg skulle fortelle om slutten av sommerferien min. Jeg synes selv at jeg kunne vært flinkere, men jeg håper dere som har lest bloggen til nå har likt den. Jeg synes fortsatt at det er litt gøy å blogge, men jeg vet ikke helt om dette er min greie. Jeg er ikke glad i å stå forran kameraet og motivasjonen til å ta bilder har sunket veldig i den siste tiden. Så vi får se om jeg blogger igjen i morgen, eller i overmorgen, eller til helgen, eller aldri mer igjen. Jeg håper de som har lest bloggen har likt det de har sett og lest, selvom det ikke er så mye. Synes du jeg bør slutte å blogge nå eller fortsette?

Én kommentar

Marita

22.08.2012 kl.10:54

Fin genser :) Om du skal slutte eller ei, må jo nesten være opp til deg. Ingen vits i å blogge hvis du ikke syns det er gøy selv :)

Skriv en ny kommentar

Helene H

Hei, mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra en by i nord-norge. Jeg elsker å fotografere, så jeg lagde denne bloggen for å dele bilder fra sommeren min 2012. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den ut sommerferien :-) Kontakt meg på helenehblogg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits