Rommet mitt

  • POSTED 22.09.2012, KLOKKEN 22:31 AV HELENEHei, nå er det en stund siden sist jeg blogget. Har skjedd veldig mye både alvorlig og ikke alvorlig. Lillebror har brekte handa, pappa var bortreist (mistet til og med kofferten), mye pugging til prøver og rett og slett stress. Hele gårdagen tilbrakte jeg på sykehuset og det var ikke bare bare. Jeg skulle nemlig jobbe først og dette skulle jeg gjøre rett etter skolen. Siden hunden vår lå i bilen måtte jeg ha nøkler hos mamma som var på oppvåkningen for å få tak i han.. Hun kunne ikke si noe så jeg fikk nøklene og så ble jeg sendt ut... Ja, det endte med at jeg gikk gjennom ALLE MULIGE parkeringsplasser på HELE sykehuset.. Da mamma endelig svarte på meldingen min hvor jeg spurte hvor i alle dager bilen var parkert, svarte hun selvfølgelig at bilen vår var parkert på en parkering langt borte fra sykehuset. Ble bare tull og siden mamma og lillebror måtte sove over på sykehuset kom heldigvis tante å hentet meg litt senere på kvelden.

Okei, nå skal jeg ikke klage mer. Neste uke består av bare tre dager, så det gleder jeg meg til. Uken etter det skal jeg være i praksis og uken deretter er det utdanningsvalg, så det betyr at vi får mye fri. Det jeg egentlig skulle snakke om i dette innlegget var rommet mitt. Jeg har nemlig brukt dagen i dag til å sortere alle mulige ting, vaske skapet og resten av rommet osv. Ble ganske fornøyd med rommet, så over er noen bilder av litt av rommet. Jeg har ganske lite rom, så jeg kan ikke gjøre så mange endringer, men den jeg har gjort nå ble ganske bra! Hva synes dere ut fra bildene over? Har dere hatt en stressende uke?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene H

Hei, mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra en by i nord-norge. Jeg elsker å fotografere, så jeg lagde denne bloggen for å dele bilder fra sommeren min 2012. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den ut sommerferien :-) Kontakt meg på helenehblogg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits