Bilder

hei

Ha en fin søndag alle sammen!

Bilder fra september

Hei, i dag når jeg våknet var det snø ute!! Jeg har blitt forkjølet og jeg har vondt i hele kroppen... Akkurat det jeg trengte nå! Håper alle sammen får en fortsatt fin helg også snakkes vi :-)

oktober 2012

Bildene over ble tatt for 2 uker siden. Det var ganske mørkt ute, så derfor ble de ikke så bra som jeg ville at de skulle bli. Hva synes du?

høstHei, på fredag tok jeg noen bilder av lillesøster, og siden jeg har begynt å bli syk hadde på meg tre bukser, boblejakke, skjerf og hansker når jeg fotograferte. Jeg er ikke særlig flink til å ta bilder av personer, så jeg håper hun fant noen som hun likte, om ikke må jeg sikkert stille opp som fotograf igjen... Hva synes du om bildene?

Maleri
Resultatet!

Hei, tidligere på dagen i dag bestemte jeg og søsteren min oss for å male! Jeg trodde egentlig at det skulle være utrolig kjedelig, men det ente med at jeg nå har tenkt til å male mer. Det var artig å blande farger og til slutt sitte igjen med noe du selv har laget. De bildene jeg har malt har ingen mening altså, men jeg syntes det er litt tøft med slike bilder der det ser ut som man bare har kastet malingen på. Nå skal jeg legge meg også skal jeg male mer i morgen, haha. Hva synes du?

Details

Hei, jeg har brukt kvelden på å se gjennom gamle bilder og fotoalbummer. Jeg synes det er artig å se og mimre! Jeg har nok også brukt godt over en time på å redigere noen bilder og over er noen av de. Jeg finner ut mer og mer om gimp, så det er litt gøy å se hvor stor forskjell det er fra det orginale bildet til slik som jeg redigerer det. Jeg tenkte jeg kunne vise et før og etter bilde av når jeg redigerer bilder, slik at dere får se hvor mye jeg egentlig gjør :-)  Hva synes du om bildene? Liker du å se gjennom gamle bilder og fotoalbum?

clouds

Fotokonkurranse - glad

Jeg er med i en fotokonkurranse på bloggen til carolinemaria så bildene over er til konkurransen. Temaet er glad og det første jeg tenkte når jeg så dette var syden! Jeg blir så blid og glad av sommer, sol, varme, bading, blomster og rett og slett alt som har med syden å gjøre! Om du vil delta i konkurransen hennes trykk her.

søndag - 26 augustGod morgen, håper dere alle sammen får en fin dag! I dag skal jeg på tur så vi snakkes senere :-)

Verdens søteste!Er superglad i han, verdens beste Harley!!

bilde

 

Telttur

Hei, her er noen bilder fra teltturen jeg og søskenbarnet mitt har vært på. Det var superkoselig og vi lagde mange filmer, så vi redigerte de sammen og om en times tid kan jeg legge den ut på bloggen. Det var jo tåke når vi var der, så på natta lå vi å frøs, men vi hadde det kjempegøy! Har du vært mange gang på telttur i år?

Helene H

Hei, mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra en by i nord-norge. Jeg elsker å fotografere, så jeg lagde denne bloggen for å dele bilder fra sommeren min 2012. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den ut sommerferien :-) Kontakt meg på helenehblogg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits