Blogg

Det er kun 5 dager til ...

.... JUSTIN BIEBER konserten jeg skal på!!!!Jeg klarer nesten ikke vente! Jeg gleder meg så utrolig mye til å se Justin Bieber og Oslo, også gleder jeg meg til å shoppe, hahah. Tar sikkert mange bilder, så jeg kan sikkert dele noen på bloggen. Skal du på en av konsertene hans?

Jeg er tilbake

Siden det er så lenge siden jeg har tatt bilder tenkte jeg at jeg skulle begynne å ta flere bilder igjen! Jeg har heller ikke blogget, så jeg tenkte jeg skulle begynne å blogge litt igjen også. Derfor prøver jeg nå å samle litt inspirasjon, så vi snakkes senere!

GOD HELG!!Sean Kingston ft. Cher Lloyd - rum and raybans

Sway ft. Mr Hudson - charge

God helg alle sammen, skal legge meg om noen få minutter! Skal utnytte hele dagen i morgen også tenker jeg at jeg skal prøve å ordne litt med bloggen også iløpet av morgendagen. Vi snakkes :-)

Sundaylovekakao, krem, weheartit, bilder

åååå så søøøt!Rommet mittHei, nå er det en stund siden sist jeg blogget. Har skjedd veldig mye både alvorlig og ikke alvorlig. Lillebror har brekte handa, pappa var bortreist (mistet til og med kofferten), mye pugging til prøver og rett og slett stress. Hele gårdagen tilbrakte jeg på sykehuset og det var ikke bare bare. Jeg skulle nemlig jobbe først og dette skulle jeg gjøre rett etter skolen. Siden hunden vår lå i bilen måtte jeg ha nøkler hos mamma som var på oppvåkningen for å få tak i han.. Hun kunne ikke si noe så jeg fikk nøklene og så ble jeg sendt ut... Ja, det endte med at jeg gikk gjennom ALLE MULIGE parkeringsplasser på HELE sykehuset.. Da mamma endelig svarte på meldingen min hvor jeg spurte hvor i alle dager bilen var parkert, svarte hun selvfølgelig at bilen vår var parkert på en parkering langt borte fra sykehuset. Ble bare tull og siden mamma og lillebror måtte sove over på sykehuset kom heldigvis tante å hentet meg litt senere på kvelden.

Okei, nå skal jeg ikke klage mer. Neste uke består av bare tre dager, så det gleder jeg meg til. Uken etter det skal jeg være i praksis og uken deretter er det utdanningsvalg, så det betyr at vi får mye fri. Det jeg egentlig skulle snakke om i dette innlegget var rommet mitt. Jeg har nemlig brukt dagen i dag til å sortere alle mulige ting, vaske skapet og resten av rommet osv. Ble ganske fornøyd med rommet, så over er noen bilder av litt av rommet. Jeg har ganske lite rom, så jeg kan ikke gjøre så mange endringer, men den jeg har gjort nå ble ganske bra! Hva synes dere ut fra bildene over? Har dere hatt en stressende uke?

God Helg!Har vondt i hode og halsen, og nå ligger jeg å fryser på rommet. Skal lese en bok og spise usunn mat. Så god helg alle sammen! Takk for at dere leser bloggen min!

Cover by Elyar FoxDere har sikkert sett han før, men jeg synes han er så flink at jeg er nødt til å dele de fineste av videoene han! Hva synes du?

Nye gardiner

Hei, i går var jeg og mamma å kjøpte meg gardiner til rommet! Jeg synes de passet fint inn og ble veldig fornøyd. Nå har jeg akkurat spist og har tenkt å jogge en tur med hunden min, FØR det blir mørkt. I går var jeg og Harley (hunden min) ute å jogge når det var mørk, og dere kan tenke dere hvor skummelt det er i skogen. Hva synes du om gardinene?

nye ting

 
genseren er fra vila og skoene er fra eurosko

Hei, siden sist har jeg klart å bruke opp siste delen av lønnen min på noen små ting. Nå skal jeg på jentekveld! Håper dere får en fin lørdagskveld :-) Hva har du gjort iløpet av de to siste dagene? 

Both of us

Tenkte jeg kunne dele denne sangen av Taylor Swift og B.o.B som jeg har hørt mye på denne sommeren! Jeg har ikke hatt tid til å blogge i dag fordi jeg har vært opptatt hele dagen. Blogger bedre i morgen, lover! Hva synes du om sangen?

Litt nytt

Var i byen med mamma etter skolen i går og da kjøpte jeg litt nytt til skolen. Jeg har nemlig lovet meg selv å ikke bruke joggebukse og hettegenser så mye i år, så siden jeg ikke har så mange varme klær til vinteren trengte jeg noe nytt. Har du varme klær til vinteren?

Er dette slutten?

Okei, akkurat nå føler jeg meg som en fjortiss, men jaja. Lillesøster var i byen i dag og da ba jeg henne om å kjøpe denne gensere til meg, så tusen takk til henne! På bildene ser dere hvor kort håret mitt er nå jeg har det i en hestehale, haha. Nå skal jeg og Harley (hunden min) på fjelltur! Resten av kvelden blir jeg nok opptatt med å ordne klart til skolestart i morgen. Planen er å legge meg klokken ni, men vi får se hvordan det går. Lykke til alle som starter på skolen i morgen, spesielt de som starter på vgs!

Da jeg laget bloggen var meningen at jeg skulle fortelle om slutten av sommerferien min. Jeg synes selv at jeg kunne vært flinkere, men jeg håper dere som har lest bloggen til nå har likt den. Jeg synes fortsatt at det er litt gøy å blogge, men jeg vet ikke helt om dette er min greie. Jeg er ikke glad i å stå forran kameraet og motivasjonen til å ta bilder har sunket veldig i den siste tiden. Så vi får se om jeg blogger igjen i morgen, eller i overmorgen, eller til helgen, eller aldri mer igjen. Jeg håper de som har lest bloggen har likt det de har sett og lest, selvom det ikke er så mye. Synes du jeg bør slutte å blogge nå eller fortsette?

Før og etter bilderHei, i dag var jeg en tur i byen sammen med en venninne og etter det dro jeg til frisøren. Jeg synes alltid det er trist å dra til frisøren, og hvertfall når jeg ikke blir fornøyd. Over ser dere et før og etterbilde av håret mitt. Jeg synes det ble litt for kort, men nå har jeg hvertfall ingen ting slitt hår! Det eneste som er positivt er at nå har jeg bestemt meg for å aldri få slitte tupper igjen og jeg skal klippe det regelmessig samtidig som jeg sparer til så langt hår som jeg hadde. Nå i kveld har jeg vært på kino og det var kjempekoselig! Artig at det har begynt å bli mørkt om kveldene nå også :-) Hva synes du?

bareMinerals & Lulu´s

Hei, i det siste har jeg ikke gjort så mye mer enn å ha vært på hytten og vært med venner. Så jeg tenkte jeg kunne blogge om noe annet! Da jeg var å farget øyenvippene mine for noen dager siden tilbydde hun som arbeidet der meg et sminkesett, siden hun vet at jeg ikke bruker sminke til vanlig. Ifølge henne var det en veldig bra sminke og hun har sminket meg med den før, så jeg kjøpte testesettet. Så nå eier jeg min første sminke! Jeg syntes hvertfall den var kjempebra og jeg er veldig fornøyd med den til nå. Tenkte jeg kunne vise bilder av settet og en sminkemappe som jeg har kjøpt meg.


Sminkevesken skal jeg ikke kun bruke til sminke, men tror jeg kommer til å bruke den til toalettmappe også. Den kostet 299,- og jeg kjøpte den på parfymelle. Mens sminkesettet kostet 399,- og jeg kjøpte det på HudenDin. Bruker du sminke? Hva synes du om sminkemappen?

Selger hvite flate converse

Siden februar 2012 har mitt hvite par converse støtt i samme ekse som de kom i. Skoene er kun prøvd en gang og er bestilt fra brandos.no. Jeg vil selge skoene fordi de er for store for meg. Jeg fikk de var jeg på ferie og hadde derfor ikke mulighet til å sende de tilbake innen fristen. Nå har jeg bestemt meg for å prøve å få de solgt! Så om du kunne tenke deg et par lave converse ta kontakt på helenehblogg@hotmail.com!// bildene er ikke redigert

De er i størrelsen 38,5 og jeg selger de for 699,- siden de aldri er brukt (kun prøvd). Betalingsmåte kan diskuteres over mail. Håper du tar kontakt om du er interessert! 

Ting fra Sverigeturen


// essie neglelakk fra h&m// beauty nails fra ginatricot//


// smykkestativ fra bohus//


// blå trening t-skjorte fra intersport// grå t-skjorte fra ginatricot// rød/lilla t-skjorte fra ginatricot// blomster skjorte fra h&m// hvit blonde t-skjorte fra h&m// lyserosa t-skjorte fra h&m// blå genser fra h&m// svart bukse fra veromoda// grå tøyshorts fra h&m//

Kimberly Cole - U Make Me WannaSommer25 juli

Hei, mandag ettermiddag kom vi fram hit til campingen. Det har vært fint vær hver eneste dag og vi har hytte helt nede med stranden, så det er helt perfekt. Jeg er ikke så flink til å blogge, men i dag har jeg, mamma og lillesøster vært i byen. Der handlet jeg litt og noen av tingene jeg kjøpte var to par sko. De var så billige at jeg ikke kunne dra ifra de. Her er noen av bildene jeg har tatt til nå. Det er mange flere, men internett-tiden min går snart ut også orker jeg ikke redigere flere. 
Hva har dere gjort i dag?

Da drar jeg

Hei, i dag drar jeg endelig på bilferie til Sverige. Jeg håper jeg får internettilgang på camping, slik at jeg kan prøve å blogge, haha :-) Nå er klokken snart seks, så da må jeg skynde meg ned med tingene til bilen. Håper dere som leser bloggen får en superfin dag!Hva skal du i dag?

Om meg!

Hei! Mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra Nord-Norge. Jeg elsker å være med venner og fotografere. Jeg har laget en blogg for å dele resten av sommerferien min med de som vil lese om den, og for å ha en plass å dele bildene mine! Jeg håper du liker bloggen min og vil ta turen tilbake. 


Alle bildene på bloggen er tatt av meg (om det ikke står noe annet). Jeg bruker kameraet canon eos 600d. Objektivene jeg bruker er canon 18-55mm og Canon EF 50mm f/1.8! Jeg redigerer bildene mine i enten gimp eller raskt i preview. Om du har flere spørsmål kan du stille de i kommentarfeltet. 

Designet er laget av meg.

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Helene H

Hei, mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra en by i nord-norge. Jeg elsker å fotografere, så jeg lagde denne bloggen for å dele bilder fra sommeren min 2012. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den ut sommerferien :-) Kontakt meg på helenehblogg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits