Inspirasjon

søte dyr


bildene er hentet fra weheartit.com, men kollasjen er laget av meg.

Hva synes du?

my last heartsbildene er fra weheartit.com, satt sammen av meg!

Du er perfekt!

Hei! Jeg vedder på at du akkurat har sett på en haug av jenter du ønsker du så ut som, noen gutter du ønsker du hadde og klær du ønsker å bruke. Men, gjett hva? Slutt å bry deg om de jentene, guttene og klærne. Du er fantastisk og vakker akkurat som du er, å du vet det ikke en gang. Du vil sikkert ikke tro på meg, men jeg lover deg. Du vil finne noen som vil like deg for deg. Og klærne dine er helt perfekte! Gå å se deg i speilet, ta bilder, gå en tur og vis alle ditt pene ansikt! Ta deg tid til å innse hvor fantastisk vennene dine er og bruke mye tid på dem. Dumpet eller såret? Hør på trist musikk og gråt. Gråt så mye at du kan fylle et basseng og svømme i det. Når du endelig er ferdig vil du bli glad, det lover jeg! Gå til skolen med det fineste og største smilet i ansiktet ditt! Smil til fremmede, for du kan gjøre en persons dag mye bedre uten å vite det. Lag en kake med din beste venn og helt uplanlagt kast den på henne. Hør på musikk kjempehøyt og dans og syng så høy du klarer. Spis det du vil ha, og spis mye av det! Og jeg lover at du vil se like perfekt ut dagen etter. Lev livet ditt og ikke bry deg om hva andre personer tenker, gjør det som gjør deg glad. For du vil alltid bli elsket av noen, du er perfekt!

Bloggere

I forrige sa jeg at det kanskje var slutten på bloggingen, men jeg vil blogge de gangene jeg vil og orker. Så jeg håper dere vil fortsette å lese bloggen min! Men i går viste jeg bilder jeg blir inspirert av, så da tenkte jeg at jeg kunne fortelle hvilke type bloggere jeg blir inspirert av. Jeg elsker å finne små bloggere som tar fine bilder og som egentlig hadde fortjent en plass på topplisten. Jeg synes det er litt gøy de gangene jeg følger en blogger fra når nesten ingen leser den til den havner på topplisten. Her er noen bloggerne jeg leser titter innom en gang i blandt.

AmandaBerg Sonia(minmote)  FannyLyckman MoniqueLund AngelicaBlick StineSteen CarolineCollett 
AuroraMohn AnnetteHaga EliseBahìa CeciliaKeinapel Betinabf Karolinephotography HeddaSkoug  
JohanneVåge theereseee L0ve  AndreaBadendyck SaraOlsson MalinHaugdal  ThaleKristensen  
Glorie AneKarene MadeleneLisella LouiseRosenblad IdaMartine CarolineMaria KatrineAastropNavnene over står i rekkefølge etter hvor bildene hører til. Leser du noen av disse?

Inspirasjon
Bilder er lånt fra weheartit.com

Jeg er nesten hver eneste dag innom weheartit.com og når jeg først går inn der blir jeg sittende å se på bilder og finne tumblr i flere timer. Jeg elsker personer som tar fine og inspirerende bilder. Bildene trenger nemlig ikke å være i god kvalitet for at jeg skal like de! De bildene over er noen bilder jeg blir inspirert av. Jeg får lyst til å trene, være sosial, ta bilder og ja egentlig alt. I dag er siste feriedag og jeg er barnevakt... Jeg hater å være barnevakt når jeg egentlig har så mye mer annet jeg heller vil gjøre. I morgen blir første dag på vgs og jeg gru-gleder meg. Blir utrolig trist å ikke gå i samme klasse som vennene mine. Jeg har en venninne som begynner i samme klasse som meg, men det er selvom trist. Jeg håper det blir bra og at jeg får en snill klasse. Jeg gleder meg egentlig litt til å komme tilbake til hverdagen, men etter morgendagen vil jeg nok lengte tilbake til sommerferien. Åh, neste sommer skal jeg utnytt mer en det jeg har gjort i år! 

Helene H

Hei, mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra en by i nord-norge. Jeg elsker å fotografere, så jeg lagde denne bloggen for å dele bilder fra sommeren min 2012. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den ut sommerferien :-) Kontakt meg på helenehblogg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits