juli 2012

Sommer25 juli

Hei, mandag ettermiddag kom vi fram hit til campingen. Det har vært fint vær hver eneste dag og vi har hytte helt nede med stranden, så det er helt perfekt. Jeg er ikke så flink til å blogge, men i dag har jeg, mamma og lillesøster vært i byen. Der handlet jeg litt og noen av tingene jeg kjøpte var to par sko. De var så billige at jeg ikke kunne dra ifra de. Her er noen av bildene jeg har tatt til nå. Det er mange flere, men internett-tiden min går snart ut også orker jeg ikke redigere flere. 
Hva har dere gjort i dag?

Da drar jeg

Hei, i dag drar jeg endelig på bilferie til Sverige. Jeg håper jeg får internettilgang på camping, slik at jeg kan prøve å blogge, haha :-) Nå er klokken snart seks, så da må jeg skynde meg ned med tingene til bilen. Håper dere som leser bloggen får en superfin dag!Hva skal du i dag?

Om meg!

Hei! Mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra Nord-Norge. Jeg elsker å være med venner og fotografere. Jeg har laget en blogg for å dele resten av sommerferien min med de som vil lese om den, og for å ha en plass å dele bildene mine! Jeg håper du liker bloggen min og vil ta turen tilbake. 


Alle bildene på bloggen er tatt av meg (om det ikke står noe annet). Jeg bruker kameraet canon eos 600d. Objektivene jeg bruker er canon 18-55mm og Canon EF 50mm f/1.8! Jeg redigerer bildene mine i enten gimp eller raskt i preview. Om du har flere spørsmål kan du stille de i kommentarfeltet. 

Designet er laget av meg.

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Helene H

Hei, mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra en by i nord-norge. Jeg elsker å fotografere, så jeg lagde denne bloggen for å dele bilder fra sommeren min 2012. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den ut sommerferien :-) Kontakt meg på helenehblogg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits