august 2012

clouds

Both of us

Tenkte jeg kunne dele denne sangen av Taylor Swift og B.o.B som jeg har hørt mye på denne sommeren! Jeg har ikke hatt tid til å blogge i dag fordi jeg har vært opptatt hele dagen. Blogger bedre i morgen, lover! Hva synes du om sangen?

Redigering av gamle bilder - DEL 2

Haha, her er noen flere bilder jeg har tatt ;-) Hva synes du?

Fotokonkurranse - glad

Jeg er med i en fotokonkurranse på bloggen til carolinemaria så bildene over er til konkurransen. Temaet er glad og det første jeg tenkte når jeg så dette var syden! Jeg blir så blid og glad av sommer, sol, varme, bading, blomster og rett og slett alt som har med syden å gjøre! Om du vil delta i konkurransen hennes trykk her.

søndag - 26 augustGod morgen, håper dere alle sammen får en fin dag! I dag skal jeg på tur så vi snakkes senere :-)

Verdens søteste!Er superglad i han, verdens beste Harley!!

Du er perfekt!

Hei! Jeg vedder på at du akkurat har sett på en haug av jenter du ønsker du så ut som, noen gutter du ønsker du hadde og klær du ønsker å bruke. Men, gjett hva? Slutt å bry deg om de jentene, guttene og klærne. Du er fantastisk og vakker akkurat som du er, å du vet det ikke en gang. Du vil sikkert ikke tro på meg, men jeg lover deg. Du vil finne noen som vil like deg for deg. Og klærne dine er helt perfekte! Gå å se deg i speilet, ta bilder, gå en tur og vis alle ditt pene ansikt! Ta deg tid til å innse hvor fantastisk vennene dine er og bruke mye tid på dem. Dumpet eller såret? Hør på trist musikk og gråt. Gråt så mye at du kan fylle et basseng og svømme i det. Når du endelig er ferdig vil du bli glad, det lover jeg! Gå til skolen med det fineste og største smilet i ansiktet ditt! Smil til fremmede, for du kan gjøre en persons dag mye bedre uten å vite det. Lag en kake med din beste venn og helt uplanlagt kast den på henne. Hør på musikk kjempehøyt og dans og syng så høy du klarer. Spis det du vil ha, og spis mye av det! Og jeg lover at du vil se like perfekt ut dagen etter. Lev livet ditt og ikke bry deg om hva andre personer tenker, gjør det som gjør deg glad. For du vil alltid bli elsket av noen, du er perfekt!

før og etter - redigering

Håper alle sammen får en fin lørdag!

Redigering av gamle bilder - DEL 1


Jeg ble sittende å se gjennom albummene mine på dataen og fant en haug av bilder jeg tekte jeg kunne vise dere. Alle bildene er tatt av meg, og flesteparten ble tatt i julen 2011! Jeg tenkte jeg kunne dele flere av bildene jeg har tatt, fordi jeg har tatt veldig mange bilder iløpet av livet mitt. Som dere ser så er ikke bildene så veldig lyse, men det er fordi jeg ikke klarte å få de naturlig lyse, så dere (eller mest jeg) får klare dere med det for denne gang. Hva synes du om bildene?

Litt nytt

Var i byen med mamma etter skolen i går og da kjøpte jeg litt nytt til skolen. Jeg har nemlig lovet meg selv å ikke bruke joggebukse og hettegenser så mye i år, så siden jeg ikke har så mange varme klær til vinteren trengte jeg noe nytt. Har du varme klær til vinteren?

Bloggere

I forrige sa jeg at det kanskje var slutten på bloggingen, men jeg vil blogge de gangene jeg vil og orker. Så jeg håper dere vil fortsette å lese bloggen min! Men i går viste jeg bilder jeg blir inspirert av, så da tenkte jeg at jeg kunne fortelle hvilke type bloggere jeg blir inspirert av. Jeg elsker å finne små bloggere som tar fine bilder og som egentlig hadde fortjent en plass på topplisten. Jeg synes det er litt gøy de gangene jeg følger en blogger fra når nesten ingen leser den til den havner på topplisten. Her er noen bloggerne jeg leser titter innom en gang i blandt.

AmandaBerg Sonia(minmote)  FannyLyckman MoniqueLund AngelicaBlick StineSteen CarolineCollett 
AuroraMohn AnnetteHaga EliseBahìa CeciliaKeinapel Betinabf Karolinephotography HeddaSkoug  
JohanneVåge theereseee L0ve  AndreaBadendyck SaraOlsson MalinHaugdal  ThaleKristensen  
Glorie AneKarene MadeleneLisella LouiseRosenblad IdaMartine CarolineMaria KatrineAastropNavnene over står i rekkefølge etter hvor bildene hører til. Leser du noen av disse?

Er dette slutten?

Okei, akkurat nå føler jeg meg som en fjortiss, men jaja. Lillesøster var i byen i dag og da ba jeg henne om å kjøpe denne gensere til meg, så tusen takk til henne! På bildene ser dere hvor kort håret mitt er nå jeg har det i en hestehale, haha. Nå skal jeg og Harley (hunden min) på fjelltur! Resten av kvelden blir jeg nok opptatt med å ordne klart til skolestart i morgen. Planen er å legge meg klokken ni, men vi får se hvordan det går. Lykke til alle som starter på skolen i morgen, spesielt de som starter på vgs!

Da jeg laget bloggen var meningen at jeg skulle fortelle om slutten av sommerferien min. Jeg synes selv at jeg kunne vært flinkere, men jeg håper dere som har lest bloggen til nå har likt den. Jeg synes fortsatt at det er litt gøy å blogge, men jeg vet ikke helt om dette er min greie. Jeg er ikke glad i å stå forran kameraet og motivasjonen til å ta bilder har sunket veldig i den siste tiden. Så vi får se om jeg blogger igjen i morgen, eller i overmorgen, eller til helgen, eller aldri mer igjen. Jeg håper de som har lest bloggen har likt det de har sett og lest, selvom det ikke er så mye. Synes du jeg bør slutte å blogge nå eller fortsette?

Inspirasjon
Bilder er lånt fra weheartit.com

Jeg er nesten hver eneste dag innom weheartit.com og når jeg først går inn der blir jeg sittende å se på bilder og finne tumblr i flere timer. Jeg elsker personer som tar fine og inspirerende bilder. Bildene trenger nemlig ikke å være i god kvalitet for at jeg skal like de! De bildene over er noen bilder jeg blir inspirert av. Jeg får lyst til å trene, være sosial, ta bilder og ja egentlig alt. I dag er siste feriedag og jeg er barnevakt... Jeg hater å være barnevakt når jeg egentlig har så mye mer annet jeg heller vil gjøre. I morgen blir første dag på vgs og jeg gru-gleder meg. Blir utrolig trist å ikke gå i samme klasse som vennene mine. Jeg har en venninne som begynner i samme klasse som meg, men det er selvom trist. Jeg håper det blir bra og at jeg får en snill klasse. Jeg gleder meg egentlig litt til å komme tilbake til hverdagen, men etter morgendagen vil jeg nok lengte tilbake til sommerferien. Åh, neste sommer skal jeg utnytt mer en det jeg har gjort i år! 

bilde

 

Før og etter bilderHei, i dag var jeg en tur i byen sammen med en venninne og etter det dro jeg til frisøren. Jeg synes alltid det er trist å dra til frisøren, og hvertfall når jeg ikke blir fornøyd. Over ser dere et før og etterbilde av håret mitt. Jeg synes det ble litt for kort, men nå har jeg hvertfall ingen ting slitt hår! Det eneste som er positivt er at nå har jeg bestemt meg for å aldri få slitte tupper igjen og jeg skal klippe det regelmessig samtidig som jeg sparer til så langt hår som jeg hadde. Nå i kveld har jeg vært på kino og det var kjempekoselig! Artig at det har begynt å bli mørkt om kveldene nå også :-) Hva synes du?

Telttur video

SETT PÅ 720P


Jeg og Stine (søskenbarnet mitt) valgte å lage en video av teltturen vår! Før Stine dro satt vi den filmen sammen av noen filmklipp som vi tok på teltturen. Som tante sa så ser det ut som Stine er alene på tur, men det er jeg som filmer og jeg er ikke så glad i være forran kamera selv. Haha, vi kommer sikkert til å angre på dette en dag, men vi håper dere liker videoen!

Hva synes du?

Telttur

Hei, her er noen bilder fra teltturen jeg og søskenbarnet mitt har vært på. Det var superkoselig og vi lagde mange filmer, så vi redigerte de sammen og om en times tid kan jeg legge den ut på bloggen. Det var jo tåke når vi var der, så på natta lå vi å frøs, men vi hadde det kjempegøy! Har du vært mange gang på telttur i år?

bareMinerals & Lulu´s

Hei, i det siste har jeg ikke gjort så mye mer enn å ha vært på hytten og vært med venner. Så jeg tenkte jeg kunne blogge om noe annet! Da jeg var å farget øyenvippene mine for noen dager siden tilbydde hun som arbeidet der meg et sminkesett, siden hun vet at jeg ikke bruker sminke til vanlig. Ifølge henne var det en veldig bra sminke og hun har sminket meg med den før, så jeg kjøpte testesettet. Så nå eier jeg min første sminke! Jeg syntes hvertfall den var kjempebra og jeg er veldig fornøyd med den til nå. Tenkte jeg kunne vise bilder av settet og en sminkemappe som jeg har kjøpt meg.


Sminkevesken skal jeg ikke kun bruke til sminke, men tror jeg kommer til å bruke den til toalettmappe også. Den kostet 299,- og jeg kjøpte den på parfymelle. Mens sminkesettet kostet 399,- og jeg kjøpte det på HudenDin. Bruker du sminke? Hva synes du om sminkemappen?

Video fra i sommer

Hei, da jeg kom hjem fra Sverige satt jeg igjen med en haug av videoer som jeg tenkte jeg kunne dele her på bloggen. Kameraet ville overhode ikke sammarbeide med meg den dagen jeg filmet og det ser ut som en reklamefilm for campingen jeg var på. Men jeg håper at de som orker å se den liker den! SETT PÅ 720P


Hva synes du?

Selger hvite flate converse

Siden februar 2012 har mitt hvite par converse støtt i samme ekse som de kom i. Skoene er kun prøvd en gang og er bestilt fra brandos.no. Jeg vil selge skoene fordi de er for store for meg. Jeg fikk de var jeg på ferie og hadde derfor ikke mulighet til å sende de tilbake innen fristen. Nå har jeg bestemt meg for å prøve å få de solgt! Så om du kunne tenke deg et par lave converse ta kontakt på helenehblogg@hotmail.com!// bildene er ikke redigert

De er i størrelsen 38,5 og jeg selger de for 699,- siden de aldri er brukt (kun prøvd). Betalingsmåte kan diskuteres over mail. Håper du tar kontakt om du er interessert! 

Ting fra Sverigeturen


// essie neglelakk fra h&m// beauty nails fra ginatricot//


// smykkestativ fra bohus//


// blå trening t-skjorte fra intersport// grå t-skjorte fra ginatricot// rød/lilla t-skjorte fra ginatricot// blomster skjorte fra h&m// hvit blonde t-skjorte fra h&m// lyserosa t-skjorte fra h&m// blå genser fra h&m// svart bukse fra veromoda// grå tøyshorts fra h&m//

Kimberly Cole - U Make Me WannaHelene H

Hei, mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra en by i nord-norge. Jeg elsker å fotografere, så jeg lagde denne bloggen for å dele bilder fra sommeren min 2012. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den ut sommerferien :-) Kontakt meg på helenehblogg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits