september 2012

åååå så søøøt!Rommet mittHei, nå er det en stund siden sist jeg blogget. Har skjedd veldig mye både alvorlig og ikke alvorlig. Lillebror har brekte handa, pappa var bortreist (mistet til og med kofferten), mye pugging til prøver og rett og slett stress. Hele gårdagen tilbrakte jeg på sykehuset og det var ikke bare bare. Jeg skulle nemlig jobbe først og dette skulle jeg gjøre rett etter skolen. Siden hunden vår lå i bilen måtte jeg ha nøkler hos mamma som var på oppvåkningen for å få tak i han.. Hun kunne ikke si noe så jeg fikk nøklene og så ble jeg sendt ut... Ja, det endte med at jeg gikk gjennom ALLE MULIGE parkeringsplasser på HELE sykehuset.. Da mamma endelig svarte på meldingen min hvor jeg spurte hvor i alle dager bilen var parkert, svarte hun selvfølgelig at bilen vår var parkert på en parkering langt borte fra sykehuset. Ble bare tull og siden mamma og lillebror måtte sove over på sykehuset kom heldigvis tante å hentet meg litt senere på kvelden.

Okei, nå skal jeg ikke klage mer. Neste uke består av bare tre dager, så det gleder jeg meg til. Uken etter det skal jeg være i praksis og uken deretter er det utdanningsvalg, så det betyr at vi får mye fri. Det jeg egentlig skulle snakke om i dette innlegget var rommet mitt. Jeg har nemlig brukt dagen i dag til å sortere alle mulige ting, vaske skapet og resten av rommet osv. Ble ganske fornøyd med rommet, så over er noen bilder av litt av rommet. Jeg har ganske lite rom, så jeg kan ikke gjøre så mange endringer, men den jeg har gjort nå ble ganske bra! Hva synes dere ut fra bildene over? Har dere hatt en stressende uke?

høstHei, på fredag tok jeg noen bilder av lillesøster, og siden jeg har begynt å bli syk hadde på meg tre bukser, boblejakke, skjerf og hansker når jeg fotograferte. Jeg er ikke særlig flink til å ta bilder av personer, så jeg håper hun fant noen som hun likte, om ikke må jeg sikkert stille opp som fotograf igjen... Hva synes du om bildene?

God Helg!Har vondt i hode og halsen, og nå ligger jeg å fryser på rommet. Skal lese en bok og spise usunn mat. Så god helg alle sammen! Takk for at dere leser bloggen min!

Cover by Elyar FoxDere har sikkert sett han før, men jeg synes han er så flink at jeg er nødt til å dele de fineste av videoene han! Hva synes du?

Maleri
Resultatet!

Hei, tidligere på dagen i dag bestemte jeg og søsteren min oss for å male! Jeg trodde egentlig at det skulle være utrolig kjedelig, men det ente med at jeg nå har tenkt til å male mer. Det var artig å blande farger og til slutt sitte igjen med noe du selv har laget. De bildene jeg har malt har ingen mening altså, men jeg syntes det er litt tøft med slike bilder der det ser ut som man bare har kastet malingen på. Nå skal jeg legge meg også skal jeg male mer i morgen, haha. Hva synes du?

Nye gardiner

Hei, i går var jeg og mamma å kjøpte meg gardiner til rommet! Jeg synes de passet fint inn og ble veldig fornøyd. Nå har jeg akkurat spist og har tenkt å jogge en tur med hunden min, FØR det blir mørkt. I går var jeg og Harley (hunden min) ute å jogge når det var mørk, og dere kan tenke dere hvor skummelt det er i skogen. Hva synes du om gardinene?

Før og etter bilder


Før og etter


Hei, jeg fortalte jo i forrige innlegg at jeg skulle vise hvordan jeg redigerer bilder, så her er det! De bildene til venstre er det orginale, mens det til høyre er redigert. Som dere sikkert ser så har jeg lagt inn noen "solstråler" i bildene og det er faktisk første gang jeg gjør. Jeg syntes bildene ble mye finere med de "solstrålene" enn uten, haha. Dere legger sikkert også merke til lys-forskjellen på bildene, og normalt pleier det ikke være så stor forskjell! Grunnen til det er at de orginale bildene er tatt når det var mørkt ute, så derfor ble det så stor forskjell. Jeg HATER egentlig å fotografere når det er mørkt, fordi da blir bildene så utrolig mye mer styggere! Så jeg prøver å ta bilder når det er ordentlig lys ute, slik at bildene ikke blir så "fake", om dere skjønner :-) Jeg håper de som er interessert forstod, og så lurer jeg på hva dere synes? Likte dere de orginale eller de redigerte best?

Details

Hei, jeg har brukt kvelden på å se gjennom gamle bilder og fotoalbummer. Jeg synes det er artig å se og mimre! Jeg har nok også brukt godt over en time på å redigere noen bilder og over er noen av de. Jeg finner ut mer og mer om gimp, så det er litt gøy å se hvor stor forskjell det er fra det orginale bildet til slik som jeg redigerer det. Jeg tenkte jeg kunne vise et før og etter bilde av når jeg redigerer bilder, slik at dere får se hvor mye jeg egentlig gjør :-)  Hva synes du om bildene? Liker du å se gjennom gamle bilder og fotoalbum?

nye ting

 
genseren er fra vila og skoene er fra eurosko

Hei, siden sist har jeg klart å bruke opp siste delen av lønnen min på noen små ting. Nå skal jeg på jentekveld! Håper dere får en fin lørdagskveld :-) Hva har du gjort iløpet av de to siste dagene? 

Helene H

Hei, mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra en by i nord-norge. Jeg elsker å fotografere, så jeg lagde denne bloggen for å dele bilder fra sommeren min 2012. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den ut sommerferien :-) Kontakt meg på helenehblogg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits