oktober 2012

GOD HELG!!Sean Kingston ft. Cher Lloyd - rum and raybans

Sway ft. Mr Hudson - charge

God helg alle sammen, skal legge meg om noen få minutter! Skal utnytte hele dagen i morgen også tenker jeg at jeg skal prøve å ordne litt med bloggen også iløpet av morgendagen. Vi snakkes :-)

behind the mountainsBrukte laaaaang tid på å redigere dette bildet! Dere skulle visst hvor mye arbeid jeg har lagt i det, haha. Stjernene skal ikke være der i det orginale bildet, ooog til og med ble det orginale bildet ble tatt midt på lyse dagen! Hva synes du om bildet?

black and whiteHei, nå som jeg er syk har jeg ikke så utrolig mye å gjøre. Så hele gårdagen brukte jeg på å gjøre litt skolearbeid, men kanskje mest på redigering av bilder og videoer. I dag har jeg hele to framlegg som jeg er nødt til å komme et stykke vidre på også håper jeg at jeg kanskje føler meg frisk nok til å dra i en bursdag. Jeg får se hvordan det går utover dagen! Jeg har tenkt til å starte å blogge ordentlig igjen, siden jeg i løpet av gårdagen fikk utrolig mye inspirasjon etter flere timer med redigering osv. Ikke at det ble så utrolig fint eller bra, men jeg lærte meg nye ting, så jeg gleder meg til jeg blir flink til det. Hva synes du om bildene over?

Bilder fra september

Hei, i dag når jeg våknet var det snø ute!! Jeg har blitt forkjølet og jeg har vondt i hele kroppen... Akkurat det jeg trengte nå! Håper alle sammen får en fortsatt fin helg også snakkes vi :-)

oktober 2012

Bildene over ble tatt for 2 uker siden. Det var ganske mørkt ute, så derfor ble de ikke så bra som jeg ville at de skulle bli. Hva synes du?

my last heartsbildene er fra weheartit.com, satt sammen av meg!

Sundaylovekakao, krem, weheartit, bilder

Helene H

Hei, mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra en by i nord-norge. Jeg elsker å fotografere, så jeg lagde denne bloggen for å dele bilder fra sommeren min 2012. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den ut sommerferien :-) Kontakt meg på helenehblogg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits