Redigering, tips & triks

behind the mountainsBrukte laaaaang tid på å redigere dette bildet! Dere skulle visst hvor mye arbeid jeg har lagt i det, haha. Stjernene skal ikke være der i det orginale bildet, ooog til og med ble det orginale bildet ble tatt midt på lyse dagen! Hva synes du om bildet?

black and whiteHei, nå som jeg er syk har jeg ikke så utrolig mye å gjøre. Så hele gårdagen brukte jeg på å gjøre litt skolearbeid, men kanskje mest på redigering av bilder og videoer. I dag har jeg hele to framlegg som jeg er nødt til å komme et stykke vidre på også håper jeg at jeg kanskje føler meg frisk nok til å dra i en bursdag. Jeg får se hvordan det går utover dagen! Jeg har tenkt til å starte å blogge ordentlig igjen, siden jeg i løpet av gårdagen fikk utrolig mye inspirasjon etter flere timer med redigering osv. Ikke at det ble så utrolig fint eller bra, men jeg lærte meg nye ting, så jeg gleder meg til jeg blir flink til det. Hva synes du om bildene over?

Før og etter bilder


Før og etter


Hei, jeg fortalte jo i forrige innlegg at jeg skulle vise hvordan jeg redigerer bilder, så her er det! De bildene til venstre er det orginale, mens det til høyre er redigert. Som dere sikkert ser så har jeg lagt inn noen "solstråler" i bildene og det er faktisk første gang jeg gjør. Jeg syntes bildene ble mye finere med de "solstrålene" enn uten, haha. Dere legger sikkert også merke til lys-forskjellen på bildene, og normalt pleier det ikke være så stor forskjell! Grunnen til det er at de orginale bildene er tatt når det var mørkt ute, så derfor ble det så stor forskjell. Jeg HATER egentlig å fotografere når det er mørkt, fordi da blir bildene så utrolig mye mer styggere! Så jeg prøver å ta bilder når det er ordentlig lys ute, slik at bildene ikke blir så "fake", om dere skjønner :-) Jeg håper de som er interessert forstod, og så lurer jeg på hva dere synes? Likte dere de orginale eller de redigerte best?

Redigering av gamle bilder - DEL 2

Haha, her er noen flere bilder jeg har tatt ;-) Hva synes du?

før og etter - redigering

Håper alle sammen får en fin lørdag!

Redigering av gamle bilder - DEL 1


Jeg ble sittende å se gjennom albummene mine på dataen og fant en haug av bilder jeg tekte jeg kunne vise dere. Alle bildene er tatt av meg, og flesteparten ble tatt i julen 2011! Jeg tenkte jeg kunne dele flere av bildene jeg har tatt, fordi jeg har tatt veldig mange bilder iløpet av livet mitt. Som dere ser så er ikke bildene så veldig lyse, men det er fordi jeg ikke klarte å få de naturlig lyse, så dere (eller mest jeg) får klare dere med det for denne gang. Hva synes du om bildene?

Helene H

Hei, mitt navn er Helene. Jeg er en 16 år gammel jente fra en by i nord-norge. Jeg elsker å fotografere, så jeg lagde denne bloggen for å dele bilder fra sommeren min 2012. Jeg håper du liker bloggen min og vil lese den ut sommerferien :-) Kontakt meg på helenehblogg@hotmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits